Clienții Vodafone România vor putea folosi în roaming beneficiile de voce și date, fără costuri suplimentare2 min read

223
  • Beneficiile de minuteși date naționaleincluse în abonamentele și extra-opțiunile la cartelele preplătite vor putea fi folosite și în roaming în Spațiul Economic European

Vodafone România, liderul serviciilor de roaming 4G, oferă în premieră clienților persoane fizice, utilizatori de abonamente și cartele preplătite, posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile naționale de minute și de date și în țările din Spațiul Economic European, alcătuit din toate țările din Uniunea Europeană, plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia. Oferta face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România și este valabilă pentru clienții noi și pentru cei care își reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro, precum și pentru cei care își activează extra-opțiuni la cartele preplătite, începând de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonații Vodafone România în roaming în Spațiul Economic European vor fi gratuite.

„Suntem mândri să fim din nou cu un pas înainte și să inovăm piața de telecomunicații din România, liberalizând serviciile de roaming pentru toți clienții noștri, persoane fizice. În acest an aniversar, Vodafone, prima rețea mobilă digitalădin România, devine și prima care le oferă utilizatorilor săi flexibilitatea de a comunica în Europa în aceleași condiții ca în România și bucuria de a se simți exact ca acasă”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Și cel mai recent portofoliu de abonamente pentru companii lansat de Vodafone România oferă posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile de minute și de date incluse și în țările din Spațiul Economic European, Vodafone România facilitând astfel comunicarea în roaming pentru toți cei 8,7 milioane de utilizatori mobili.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here