FORT ROMANIA – 12 camioane pline cu marfuri, au ramas blocate ore in sir intr o parcare de langa punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse1 min read

171

Camioanele fusesera dirijate in parcare chiar de catre politisti si drumari, iar intrarile si iesirile din parcare, blocate ulterior cu zapada…

Ieri, dupa reluarea circulatiei, “profesionistii” de la deszapezire au uitat sa dea zapada la o parte din zona de acces si iesire din parcare.

Concluzia : camioane cu fructe si legume au ramas captive si – cu toate telefoanele date inclusiv la Ministerul Transporturilor – nu s-au eliberat decat platind in “privat” un utilaj care sa degajeze zapada.

Federatia Operatorilor Romani de Transport condamna vehement bataia de joc la care sunt supusi atat transportatorii, cat si soferii de tir si solicita CNAIR sa sanctioneze indolenta si lipsa de responsabilitate.

Totodata, reamintim politiei rutiere ca masura de blocare a accesului, respectiv,iesirilor dintr-o parcare este total atipica si pune in mare pericol viata soferilor. De altfel ISU ar trebui sa se autosesizeze fata de astfel de practici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here