Gabriela Podașcă, purtător de cuvânt PRO România: Gata cu exploatarea financiară a studenților. Cerem universităților anularea integrală a taxelor de cămin, pe durata stării de urgență1 min read

105
Gabriela Podaşcă

Este revoltător să văd cum studenții se confruntă zilele acestea cu o nouă culme a absurdului. După ce că au plătit integral regia de cămin pentru luna martie, în ciuda faptului că încă din prima decadă s-au întors la casele lor, ca urmare a instituirii stării de urgență, o parte dintre universități (sper că nu toate profită de studenți în felul acesta) solicită acum o taxă pentru păstrarea camerelor, în cuantum de 50% din suma lunară.

Este inadmisibil ca în aceste momente, în care familiile se zbat să asigure necesarul zilnic, acești copii să rămână fără siguranța că au un loc la care să se întoarcă atunci când se reiau cursurile.

Cerem Guvernului să se implice și să solicite universităților anularea integrală a taxelor de cămin, pe perioada stării de urgență, respectiv, restituirea diferențelor pentru luna martie. Românii au nevoie de tot sprijinul autorităților acum, nu să fie exploatați financiar până la ultimul leu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here