Grupul Cris-Tim se alătură campaniei Fundaţiei “Prețuiește Viața”1 min read

111

Una dintre valorile grupului Cris-Tim a fost, încă de la înființare, grija pentru oameni, astfel că am decis să ne implicăm, alături de Andreea Marin și Fundația „Prețuiește Viața”, prin donarea unor alimente care să fie distribuite persoanelor care fac parte din categorii cu risc mare de îmbolnăvire cu Covid-19, cărora viața le-ar putea fi pusă în pericol prin expunere, în aceste zile.

  • Astfel, joi, 18 martie, am donat către Fundația „Prețuiește Viața” peste 2800 de bucăți de produse Ready Meal (adică salate de vinete, chiftele, pilaf sârbesc), 5600 de pachete de mezeluri Cris-Tim cu Eticheta Curată (mușchi file, salam și cârnați), precum și peste 2400 de bucăți de produse lactate de la brandul Mugura (iaurt, smântână și lapte). Transporturile produselor către fundație s-au făcut în condiții de siguranță maximă, folosindu-se mașini igienizate speciale, din flota proprie, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost dotați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acțiunii.

Grupul Cris-Tim felicită, de asemenea, implicarea AquaVia, Top Line Romania, Olympus, Avon Romania, Starbucks si Secom Romania în această cauză. Împreună, suntem mai puternici!

Pentru a continua sprijinul Fundației „Prețuiește Viața”, încurajăm donațiile destinate achiziționării consumabilelor, echipamentelor sau produselor atât de necesare categoriilor vulnerabile de persoane, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau a vârstnicilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here