Miss LITORAL !3 min read

322

Treizeci de concurente s-au întrecut pentru titlul de Miss Litoral, în cadrul celui mai longeviv concurs de promovare a turismului și frumuseţii de la malul mării, într-o locație de poveste – Phoenicia Blue View Resort din Olimp

Anul acesta, concursul de frumusețe cu cea mai longevivă tradiție de pe litoralul românesc, Miss Litoral 2020, a adus împreună 30 dintre cele mai frumoase concurente selectate prin intermediul Fashiontv. Gazda serii a fost complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp, readus la viață de către conglomeratul turimului românesc, Phoenicia Hotels, sub denumirea Phoenicia Blue View Resort. Concurs cu o tradiție de peste 30 de ani, aflat sub producția Fashiontv în cele mai recente ediții, evenimentul Miss Litoral promovează cu succes în toată lumea turismul și frumusețile românești de la malul Mării Negre.

Competiţia a adus pe aceeași scenă 30 dintre cele mai frumoase tinere selectate prin intermediul Fashiontv, însă câștigătoarea titlului de Miss Litoral 2020 a fost Bianca Toma, o tânără de 21 de ani din București, aflată la cea de-a treia participare la un concurs de frumusețe. Carismatica Bianca Toma va reprezenta România la concursul internațional Miss Fashiontv Black Sea, cât și la concursul Miss Fashiontv din Abu Dhabi, și va călători la evenimentele organizate de Fashiontv în Paris, Singapore, Bali, Dubai și Hong Kong.

Bianca Toma

Bianca spune despre experiența Miss Litoral: “Doresc să-mi construiesc o carieră în actorie și stand-up comedy și cred că oportunitățile oferite de colaborarea cu Fashiontv îmi vor asigura o ascensiune sigură către țelul meu.

Respectând tradiția anuală a concursului, pe lângă titlul de Miss Litoral s-au mai acordat și alte distincții de frumusețe, toate purtând numele stațiunilor românești de la malul mării: Miss Olimp, Miss Mamaia sau Miss Constanta, dar și Miss Phoenicia, Miss Turism sau Miss Star.

Astfel, al doilea titlu din concurs, Miss Phoenicia, a fost câștigat de Larisa Cheregi, din Cluj, care va participa la realizarea campaniei de promovare pentru Mouawad, brandul favorit de bijuterii cu diamante al A-listerilor de la HOLLWOOD si deținător a 5 recorduri mondiale Guinness World Records pentru capodoperele sale unicate.

Câștigătoarea celui de-al treilea titlu din concurs, Miss Turism, este Paula Manesa, din Târgu Mureș. Ea va fi participa la realizarea unei campanii de promovare a turismului de pe litoralul romanesc, prin intermediul Fashiontv și  va participa cu Fashiontv la evenimentele din Paris si Dubai.

Ștefana Goția, din Oradea, deținătoarea titlului Miss MAMAIA, va participa la evenimentele internaționale fashiontv din Milano, Paris si Dubai.

Concurentele de la Miss Litoral 2020 au fost selectate pe sprânceană din peste 500 de tinere înscrise la castingul organizat de către Fashiontv. Evenimentul reafirmă succesul campaniilor de recrutare derulate de Fashiontv, prin intermediul cărora tinere din întreaga țară pot aspira la o carieră în lumea modei. Toate câștigătoarele au fost premiate cu vacanțe și sedințe foto.

Miss Litoral face parte din proiectul Fashiontv Summer Festival, proiect care se derulează anual pe malul Mării Negre, începand din 2002. Cele mai bune momente din cadrul evenimentelor sunt transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 196 de țări, promovând astfel în toată lumea stațiunea Mamaia, turismul românesc și evenimentele desfășurate pe litoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here