MTIC – Contractul pentru proiectarea și execuția lotului 4 aferent Centurii București Nord a fost semnat!2 min read

256

În prezența ministrului Lucian Bode, astăzi, 18 august 2020, la sediul Ministerului a avut loc semnarea de către reprezentanții CNAIR și cei ai ofertantului declarat câștigător, ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – Lider de asociere) a contractului ce are ca obiect proiectarea și execuția Autostrăzii de Centură București, km 0+000 – km 100+900, Sector Centura Nord, km 0+000 – km 52+770, Lot 4: km 47+600 – km 52+070”

Contractul în valoare de 312.633.554,09 lei fără TVA (Fonduri Europene Nerambursabile) are o durată de 30 de luni, din care: 12 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Totodată s-a stabilit ca perioada de garanție a lucrărilor să fie de 120 de luni.

În cadrul contractului sunt prevăzute structuri precum: Pod pe Autostrada de Centura peste Lacul Cernica, Pasaj pe Autostrada peste CF București – Oltenița, Pasaj pe DJ 301 peste Autostrada de centură.

Autostrada Centura București km 0+000 – km 100+900 – Centura Nord face parte integrantă din Coridorul Pan-European nr. IV, care traversează România de la Vest la Est, pe direcția Nădlac – Arad – Timișoara – Lugoj – Deva – Sibiu – Piteștii – București – Constanța.

Ne-ați obișnuit de fiecare dată cu faptul că sunteți foarte ancorați în activitatea pe care o desfășurați. Este extrem de important pentru toată lumea și știu toți ce înseamnă acest obiectiv pentru bucureșteni, dar și pentru cei care tranzitează Bucureștiul. Depunem toate eforturile pentru a vă preda amplasamentul liber de sarcini, cât mai repede, și sunt sigur că veți reuși să terminați într-un timp foarte rapid acest tronson. Mobilizare am văzut că aveți, capacitate de lucru sigur aveți, așa că nu-mi rămâne decât să vă doresc succes” – a spus ministrul Lucian Bode.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here