Numire la ANAF1 min read

193
Sorin Cristian Giuvelea a fost numit în funcția de vicepreședinte pentru activitatea de colectare a veniturilor bugetare, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală,  în urma deciziei  prim-ministrului publicată în Monitorul Oficial nr. 236, din 5 aprilie  2017.
De-a lungul carierei sale profesionale, Sorin Cristian Giuvelea a mai avut atribuții de coordonare a activităților de metodologie și administrare a veniturilor statului, în funcția de Director general în cadrul Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili (ianuarie – aprilie 2017), precum si la Direcția generală a finanțelor publice București (iunie 2016 – ianuarie 2017). În perioada octombrie 2011 – iunie 2016, a ocupat funcția de Șef administrație la DGRFP București – Administrația finanțelor publice sector 5, iar la începutul carierei a deținut funcția de inspector la Direcția Generală de Îndrumare și Control Fiscal, din cadrul Ministerului Economiei și Finanțelor.
Sorin Cristian Giuvelea este licențiat în științe economice, specializarea Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice – București.
De asemenea, deține un Master în Spatiul public european, urmat la SNSPA, un Master în Managementul Informațiilor de Securitate Națională, urmat la Academia Națională de Informații și un Master în Probleme actuale ale Securității Naționale, urmat la Colegiul Național de Apărare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here