PSD, PPU (social-liberal) și Pro România au semnat „Alianța pentru Prahova”1 min read

99

Partidul Social Democrat, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și Pro România au oficializat, miercuri, “Alianța pentru Prahova”.

Cele trei formațiuni politice îi vor susține la alegerile locale, printre alții, pe Bogdan Toader, pentru șefia CJ Prahova și pe Cristian Ganea, în cursa pentru Primăria Ploiești.

Bogdan Toader, actualul președinte al CJ Prahova, a arătat că alianța este una firească și i-a transmis un mesaj contracandidatului său liberal.

Această alianță este una firească, a stângii, făcută, în primul rând, pentru oameni! Doar împreună vom reuși ceea ce ne-am propus pentru următorii patru ani: dezvoltarea județului Prahova! (…) ” – a spus Bogdan Toader.

Deputatul Grațiela Gavrilescu a subliniat că noua alianță susține oameni capabili și buni profesioniști.

Alianța pentru Prahova este o construcție politică pe care am realizat-o, împreună cu partenerii noștri,  în vederea participării, în comun, la alegerile locale 2020. Românii au nevoie de primari, consilieri și președinți de consilii județene capabili, buni profesioniști, care au demonstrat – așa cum au făcut-o președintele Consiliului Județean Prahova, primarul orașului Băicoi, cel de la Vălenii-de-Munte, viceprimarul Ploieștiului, primarul comunei Măgureni și ca ei și alții, unii la prima candidatură, susținuți de Alianță – că pot face față cu brio acestor funcții de maximă importanță pentru comunitățile locale! Îi cunosc, i-am sprijinit și îi susțin, pentru că sunt convinsă că nu mă vor dezamăgi și că vor ști să își onoreze promisiunile făcute cetățenilor” – a declarat deputatul umanist Grațiela Gavrilescu, liderul filialei Prahova a PPU (social-liberal).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here